Om SMVholstebro

En lokal forening for lokale virksomheder


Holstebro Industri- & Håndværkerforening skiftede i efteråret 2022 navn til SMVholstebro. Foreningen blev oprindeligt stiftet som Holstebro Industriforening 20. maj 1871 og er dermed en af landets ældste erhvervsforeninger.

Foreningens oprindelige formål, de 150 års erfaring, det stærke netværk og den politiske medindflydelse er alt sammen intakt trods navneskiftet. Nu kalder vi os bare det, vi grundlæggende er: En forening for små og mellemstore virksomheder i Holstebro, SMVholstebro.

Synergien mellem vores forening og hovedorganisation SMVdanmark er kun blevet stærkere af et fællesnavn. For godt nok er vi robuste lokalt, men med SMVdanmark i ryggen har vi landsdækkende, politisk gennemslagskraft, et solidt netværk og unikke fordele.

De små og mellemstore virksomheder har nemlig kolossal betydning for det danske erhvervsliv både lokalt, nationalt og internationalt.

SMV’erne skaber arbejds- og praktikpladser, og vi sikrer sammen med SMVdanmark, at SMV’ernes afgørende betydning for Danmarks vækst, velfærd og beskæftigelse afspejler sig i lovgivningen.

Vi vil være genvejen til mere indflydelse for de lokale SMV’er. SMVholstebro er din genvej til indflydelse på rådhuset, mens SMVdanmark sikrer indflydelsen på Christiansborg.

SMVholstebro er...

Din forbindelse til mere indflydelse
Det er et vigtigt parameter, som mange andre erhvervsnetværk ikke kan tilbyde på samme måde.

Indflydelsen viser sig blandt andet i de fire årlige borgmestermøder, SMVdanmarks nationale arbejde for SMV’erne samt den korte vej til relevante politikere og organisationer.

Dit netværk til det lokale erhvervsliv
Som medlem af SMVholstebro åbner der sig en dør til et stort, stærkt og erfarent netværk af lokale kræfter. Medlemskabet giver adgang til mere end 400 lokale erhvervsfolk, der på hver sin måde har et indgående kendskab til driften af SMV’er.

Samtidig indgår SMVholstebro i et endnu større netværk via medlemskabet af SMVdanmark.

Din sparringspartner i hverdagen
Der er mange bolde både at gribe og spille videre som direktør, ejerleder eller medarbejder i en SMV. Med medlemskabet af både SMVholstebro og SMVdanmark følger der en lang række af konkrete ydelser, som kan hjælpe og assistere i hverdagen.

Det kan både være juridiske og HR-relaterede spørgsmål samt hjælp til branding og politiske virksomhedsbesøg.

Godt samarbejde lokalt

Som forening for de små og mellemstore virksomheder i Holstebro er SMVholstebro i den grad lokal forankret. Derfor er foreningen også repræsenteret i bestyrelserne for Uddannelsescenter Holstebro (UCH), Nupark og ErhvervsForum Holstebro.

Uddannelsescenter Holstebro
SMVholstebro grundlagde Holstebro Teknisk Skole sidst i 1800-tallet og var senere en stor del af fusionen, der blev til Uddannelsescenter Holstebro.

Nupark
SMVholstebro er repræsenteret i bestyrelsen for Nupark, der siden etableringen i 2003 har været en vigtig brik i det lokale erhvervsliv som udviklingspark og virksomhedsfællesskab.

ErhvervsForum Holstebro
SMVholstebro var blandt initiativtagerne til ErhvervsForum Holstebro, som i november 2022 efter blot tre år rundede 400 medlemmer.

I mere end 150 år har Holstebro Industri- & Håndværkerforening talt de små og mellemstore virksomheders sag, SMV’erne. Fra 2022 hedder vi SMVholstebro. 

Kontakt

SMVholstebro
Danmarksgade 18
7500 Holstebro

info@smvholstebro.dk