Texta

Aarhus-direktør vil helst bo i Vestjylland:

Ny afdeling i Holstebro giver ham og firmaet fordele

Reklamebureau rykker tættere på kunderne og øger muligheden for at skaffe nye medarbejdere ved at have kontor to steder.

Nicolai Mortensen har boet en række år i Aarhus og kunne nemt være endt i byen resten af sit liv. Men for fire år siden købte han hus i Holstebro. Her er han blevet boende, også efter han for to år siden blev direktør for reklamebureauet Texta i Aarhus.

Nu har han valgt en alternativ strategi. Nicolai Mortensen har oprettet en afdeling af Texta i Holstebro. Dermed er firmaet rykket tættere på mange kunder. Texta kan nu også rekruttere og fastholde medarbejdere fra et større område. For eksempel har grafisk designer Maja Elkjær Svanborg nemmere ved at komme fra sit hjem i Videbæk og til Holstebro i stedet for til Aarhus.

Bureauet havde 15 medarbejdere, da Nicolai Mortensen begyndte. Tallet er fordoblet siden, og nu sidder fem af dem i Holstebro. Textas vestjyske afdeling er flyttet ind i et nybygget kreativt miljø hos softwarevirksomheden Creative Force.

Nicolai Mortensen har valgt placeringen i Holstebro strategisk og ikke bare ud fra sit hjem. Texta bor nu under en time fra kunderne i hele Midt- og Vestjylland, også hvis de ligger i Thyborøn eller Grenaa.

Lokalt kendskab letter kontakten

- Vi har også valgt Holstebro, fordi der i byen og nærområdet ligger mange gode og veldrevne virksomheder. Vi har kunder i hele området omkring Lemvig, Vinderup og Holstebro, og de kan komme til os eller vi til dem på 20 minutter, når vi har kontoret i Holstebro, siger Nicolai Mortensen.

Texta vil gerne rekruttere elever i Vestjylland. Noah Morgenstern er i gang som med en handelsuddannelse inden for virksomheders salg til andre virksomheder.
To af Nicolai Mortensens svogre bor i Holstebro. Derfor kendte han byen på den måde. Han lagde vægt på, at Holstebro har en nogenlunde størrelse og virkede hyggelig.
-Jeg blev overrasket over, at man ikke kan gå i supermarkedet kl. 23. Når man vænner sig til det, så overlever man også det, spøger Nicolai Mortensen.

Han har tre råd til virksomheder i områder uden for de store byer. De skal gøre en særlig indsats for at skaffe og fastholde medarbejdere, de skal bruge hinanden, og så skal de i fællesskab løfte deres egn og område. Han bruger derfor selv tid på at deltage i arrangementer, foreninger og andre fora.
Nicolai Mortensen er i dag medejer af Texta, der i fjor præsterede et overskud på 1,9 millioner kr. før skat. Han har ingen planer om at flytte tilbage til Aarhus.

- Jeg kan lide mentaliteten og tankegangen i Vestjylland, siger han.

Yderligere oplysninger kan indhentes hos 
Direktør Nicolai Mortensen, Texta, tlf. 7179 1734 nicolai@texta.dk 

Link: Texta

Denne pressemeddelelse er udsendt af Holstebro Pressen, som udgives af en arbejdsgruppe, der ønsker at udbrede kendskabet til, hvad der foregår på virksomheder, arbejdspladser, institutioner og andre steder i Holstebro Kommune. Arbejdsgruppe: Thomas Birch, Anders Nørgård, Ole Nielsen, Niels Christian Andersen, Peter Vinge Koustrup, Michael Ulsted, Mette Mørk Andersen, Jens Kristian Larsen, Peter Kjeldbjerg, Nanna Seidelin og Niels Stoktoft Overgaard (journalist). Kontakt til arbejdsgruppen: niels@stoktoft.dk 

 

Texta Nicolai Mortesen

I mere end 150 år har Holstebro Industri- & Håndværkerforening talt de små og mellemstore virksomheders sag, SMV’erne. Fra 2022 hedder vi SMVholstebro. 

Kontakt

SMVholstebro
Danmarksgade 18
7500 Holstebro

info@smvholstebro.dk