Dine fordele som medlem af SMVholstebro


Som medlem af SMVholstebro bliver du ikke kun hørt lokalt. Du bliver nemlig automatisk medlem af SMVdanmark og får glæde af en lang række af fordele inden for blandt andet HR, jura og rådgivning.

 

Få hjælp til jura og HR

Du får med dit medlemskab af SMVdanmark adgang til gratis juridisk hotline samt hjælp til de mange her-og-nu-spørgsmål, som kan opstå i dagligdagen.

SMVdanmarks juridiske rådgivning er en af de mest populære fordele for landets SMV’er, fordi juridiske udfordringer både kan være tidskrævende, dyre og i værste tilfælde have alvorlige konsekvenser for virksomheden.

Har du brug for mere indgående juridisk rådgivning, er det muligt gennem SMVdanmark at få til en timetakst langt under det halve af markedsprisen. SMVdanmark giver dig samtidig adgang til massevis af juridiske dokumenter, som du kan bruge i driften af virksomheden.


Brug SMVdanmark til foreningsudvikling og indflydelse

Som medlem af SMVholstebro og dermed også SMVdanmark får bestyrelsen i jeres forening mulighed for sparring om blandt andet retning, indsatser, udarbejdelse af debat- og læserbreve om relevante erhvervspolitiske problemstillinger og indhentning af data om virksomheder i jeres område.

SMVdanmark er repræsenteret i en lang række råd, nævn og udvalg, hvor hovedorganisationen, som den eneste organisation i Danmark, kæmper for bedre vilkår for små og mellemstore virksomheder.

SMVdanmark hjælper ligeledes med at løfte medlemmernes sager ind på Christiansborg og ind i ministerier og bestyrelser gennem tæt dialog med politikere og embedsfolk.


Opnå kontante besparelser

Som medlem af SMVdanmark får du adgang til en lang række af fordele og rabatter, som gør det billigere for dig at drive din virksomhed.

Fordelene for medlemmerne i SMVdanmark er nøje udvalgt og tilpasset de små og mellemstore virksomheders forretningsbehov. Det kan være tilbud og rabatter på alt fra forsikring og økonomi til marketing og IT.

Det er forskelligt om fordelene afspejler sig på bundlinjen med det samme, eller om de fokuserer på en professionalisering af virksomhedens drift på den længere bane. Du kan se en liste med de konkrete tilbud og rabatter her.

Læs mere om alle fordelene i SMVdanmark her.

I mere end 150 år har Holstebro Industri- & Håndværkerforening talt de små og mellemstore virksomheders sag, SMV’erne. Fra 2022 hedder vi SMVholstebro. 

Kontakt

SMVholstebro
Danmarksgade 18
7500 Holstebro

info@smvholstebro.dk