Bliv medlem af SMVholstebro

Sådan bliver du medlem af SMVholstebro


Som medlem af SMVholstebro er du automatisk medlem af SMVdanmark. For kun 500 kroner årligt for du altså både fordele lokalt og nationalt.

Kriterier for medlemskab

I henhold til foreningens vedtægter kan "enhver”, der har bopæl i Holstebro eller omegn og indtager en selvstændig eller ledende stilling, ansøge bestyrelsen om at blive optaget som medlem."

Bestyrelsen kan nægte optagelse, og bestyrelsen kan ekskludere et medlem i særlige tilfælde. Det bemærkes, at medlemskabet således er personligt, og samme firma kan derfor have flere medlemmer, såfremt disse hver for sig opfylder kriterierne for medlemskab.

Vores formålsparagraf er at varetage små og mellemstore virksomheders erhvervsmæssige, uddannelsesmæssige og kulturelle interesse i Holstebro Kommune.

Det gør vi bl.a. ved at have løbende kontakt med andre erhvervsorganisationer, Holstebro Kommune samt øvrige interesseorganisationer i lokalområdet og på landsplan. SMVholstebro er således også medlem af SMVdanmark og varetager vore medlemmers interesser der. SMVholstebro besidder desuden bestyrelsesposter i Uddannelsescenter Holstebro (UCH), Nupark Innovation og ErhvervsForum Holstebro. Derudover deltager vi aktivt i aktuelle debatter og giver gerne vores mening og holdning til kende i diverse medier.

Udover at varetage små og mellemstore virksomheders interesser, arrangerer SMVholstebro årligt et par arrangementer for medlemmerne, som blandt kunne være virksomhedsbesøg, informative fyraftensmøder, debataftener eller forårsfesten. Her er der mulighed for at netværke og møde et bredt udsnit af lokale erhvervsfolk.

Ansøgning om medlemskab

Ansøgning om medlemskab fremsendes til et medlem af bestyrelsen, som herefter vil sørge for, at anmodningen behandles på førstkommende bestyrelsesmøde, hvorefter meddelelse om optagelse vil blive fremsendt.

Du kan også blot udfylde nedenstående formular for herefter at modtage en tilbagemelding fra bestyrelsen, når anmodningen er behandlet ved et bestyrelsesmøde.

Vi glæder os til at modtage din anmodning om medlemskab!

Bliv medlem af SMVholstebro

Det koster kun 500 kr. årligt at være medlem af SMVholstebro. Som medlem er du automatisk medlem af SMVdanmark og får glæde af alle fordele både lokalt og nationalt. Tilmeld dig her.

I mere end 150 år har Holstebro Industri- & Håndværkerforening talt de små og mellemstore virksomheders sag, SMV’erne. Fra 2022 hedder vi SMVholstebro. 

Kontakt

SMVholstebro
Danmarksgade 18
7500 Holstebro

info@smvholstebro.dk